2012. április 29., vasárnap

Promóció népfőiskola módra

     Első hozzávalóként vedd a célcsoportot, a dán gimnazistákat, akiknek majdan a népfőiskolán a helyük, és akiket most egy napra be kívánunk terelni az intézménybe, hogy kóstolót kapjanak az itteni vidám életből. Mit szeret a dán (és persze nemcsak dán) fiatal, legyen gimnazista, népfőiskolás stb.? Leginkább koncertezni és fesztiválozni. Szervezz hát a népfőiskolára egynapos fesztivált középiskolai zenekaroknak - amire a gimis bandák előreláthatólag egy halom gimis havert is elhoznak, miként a népfőiskolások is minden bizonnyal felvonultatnak pár barátot. Meg is töltöttük a népfőiskolát egy rakás potenciális diákkal.
      Bízd meg a népfőiskola rendezvényszervezést tanuló osztályát a szervezési feladatokkal, így nem lesz problémád a tananyaggal sem. Az egyéb munkákra pedig oszd be szépen a sok maradék népfőiskolást, a bárba, a ruhatárba, szendvicset csinálni, jegyet árulni, no meg színpadot építeni a tornaterembe és a nagyelőadóba. Mindenki hozzátesz két óra munkát, az egészet pedig összefogja a rendezvényszervező osztály - csak a vikingkülsejű biztonsági őröket kell kívülről importálni.
      Miután feltálaltál minden jókedvet és élvezetet, jössz csak rá, hogy elfelejtetted hozzáadni a takarítószemélyzetet - mert a népfőiskolai diák fix, hogy elpárolog, mihelyst parancsba adod a takarítást.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése